Udkradsning af murfuger – Hvad sker der når man foretager udkradsning ?

Udkradsning af murfuger

Udkradsning af murfuger foretages med special værktøj, der opsamler ca 85% af den udkradsede mørtel fuge.? Ring for tilbud på udkradsning og omfugning af din ejendom. Tlf.: 22 51 30 74

Når vi foretager udkradsning af murfuger på din ejendom, foregår det med en fræsemaskine, med et specielt mundstykke monteret, som gør det muligt at vi opsamler ca. 85% af det udkradsede mørtel støv. Det der foregår er, at man justerer fugefræseren således at, fræse stiften når ca 2 – 2,5 cm ind i den gamle mørtel fuge, og så går vi ellers i gang med at udkradse hele facadens mørtel fuge. Når en hel side murfuger af husets facade er udkradset, standses udkradsningen forståeligt, hvor efter murværket gøres rent for resterende løst liggende mørtel støv. Det foretages ved hjælp af en højt tryks spuler, så vi er helt sikker på at der ikke sidder løst porøst gammelt mørtel tilbage i husets murfuger. Efter udkradsning af murfuger, og rengøringen af murfugerne er færdig, skal murværket for vandes, inden selv omfugningen eller med andre ord; inden den nye mørtel fuge i lægges i husets murfuger.

Udkradsning af murfuger – Hvorfor for vandes murværket inden omfugning ?

Det er vigtigt at murværket ikke er helt udtørret, inden den nye mørtel fuge lægges ind, fordi er muren helt tør, så vil den nye mørtel ikke binde sammen med mørtelen inde i murværket, og så er det et spørgsmål om tid, hvornår den nylagte murfuge vil falde ud igen, og så skal hele proceduren starte forfra, så derfor er det meget vigtigt, at murværket har en vis fugtighed, når den nye mørtel fuge lægges i under omfugningen.

Udkradsning af mørtel fuger – Hvad skal man se efter, inden udkradsning ?

Udkradsning-af-mørtel-fuger

Udkradsning af murfuger og efterfølgende omfugning af facader. Ring og hør hvad vi kan gøre for dine facaders murfuger. Tlf.: 22 51 30 74

Det mest almindelige tegn på, at dit murværk trænger til en udkradsning af murfuger er, at mørtelen er helt tør og hvis du stryger en finger eller skruetrækker hen over murfugen, og du fornemmer at sandet drysser ud, så er de 99 % sikkert at du skal begynde at finde ud af, hvordan du forstærker dit hus´ murværk så ikke alt mørtel i murfugerne når at drysse ud, og dermed svækker dine facader betydeligt, og der vil kunne blive fare for at muren kollapser,- og så bliver det en ret dyr fornøjelse, for så skal der mures op igen, og det er en meget dyrere løsning. Vi på FugeFraes.dk er specialiseret i udkradsning af murfuger, samtidig med at vi benytter den nyeste teknologi indenfor omfugning af facader i murstensejendomme. Og ikke nok med det, så er vores pris på omfugning også blandt de bedste for dit budget.

Udkradsning af murfuger – Husk – du kan få del i håndværkerfradraget i hele 2014 !

Regeringen har besluttet at du også i hele 2014 kan få del i håndværkerfradraget, og det er 15.000,- pr. registreret beboer der ejer ejendommen, og typisk vil det fulde beløb være 30.000,- kr. for et ægtepar, og det er for arbejdstimer, du kan få håndværkerfradrag for, hvor du selv skal betale for materialer. Nu er udkradsning af mørtel fuger jo arbejdstid og ligesom selve omfugning eller i lægning af mørtel fuger jo også er arbejdsløn, så kan du hurtigt regne ud, at skal du have foretaget en udkradsning af murfuger og efterfølgende omfugning så dine facader igen vil fremstå flotte faste og som nye murfuger. Så er det ikke ret meget du selv skal have op af lommerne, for at få forskønnet din ejendom og værdien vil komme op igen, hvis det er salgstanker du går rundt med. Tryk på den grønne knap og se hvordan du kan få del i Håndværkerfradraget.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.