Omfugning af mur

Således vil det forløbe under en omfugning:
Først udfræses den gamle murfuge 2,5 cm fra murstenes forkant,- det udfræsede mørtel opsamles af vore specialfremstillede støvsugere, som er monteret på

Omfugning af mur

Omfugning af mur er en god ide, hvis dit murværk ser således ud. Har du spørgsmål ring og hør nærmere på: 22 51 30 96

selve fugefræseren. Når fugen er fræset, rengøres denne for gammel løs mørtel. Herefter lægges den nye murfuge ved håndkraft, for at få komprimeret den nye mørtel fuge bedst muligt, og så kan vi også se om der skulle være eventuelle andre ting der skal kigges på, inden hele omfugningen er færdig, og vi derfor kan tage affære.
Når omfugning er færdig, skal den nye mørtel fuge sidde og tørre, hvor efter vi kommer og afsyrer muren i to omgange for at få muren ens og pæn.

Omfugning af mur – Hvad sker der med byggeaffaldet ?

Affald fra fugefræsningen og andet affald i forbindelse med omfugningen bortskaffes og det er ikke med i m2 prisen.
Men det er et mindre beløb i størrelsesordenen fra 650,00 kr. pr. læs ikke så det er ikke en stor post i budgettet.

Omfugning af mur – Hvorfor skal jeg give min ejendom en ?

Omfugning af mur er også en rigtig god idé, inden man for eksempel skal sætte sin ejendom til salg, da en veludført omfugning, vil få prisen betydeligt op, da ejendommen så at sige har været på en foryngelseskur, og når vi afsyrer mindst to gange efter endt omfugning af mur, fjernes også års forurening fra murstenene.

Omfugning af mur – Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal have en ?

Fugefraes.dk har mange års erfaring indenfor omfugning af mur, og vi står altid til rådighed for at besvare alle spørgsmål, der måtte forekomme inden du beslutter dig for at give dit hus, eller hvis det drejer sig om en beboerforenings ejendom en omfugning af mur. Det koster ikke noget at ring til os og få en uforpligtende snak, med vores konsulenter. Vi udfører udfræsning / udkradsning og efterfølgende omfugning af mur overalt på Sjælland. Er det en større sag, udføres omfugning af mur også på Fyn og i Jylland. Så har du brug for tilbud eller spørgsmål vedr. omfugning af mur, skal du blot ringe til os på tlf.: 22 51 30 96

Omfugning af mur – Hvornår er det bedst at få udført en ?

Så længe vejrsituationen er den, at vejret er stabilt, og temperaturen ikke kommer under frysepunktet så længe den nylagte murfuge stadig har fugt i sig, så kan vi i Fugefræas.dk udføre omfugning af mur. Mange tror at man skal vente med at udskifte sine murfuger til det bliver sommer og derfor varmt og tørt i luften. Men det er faktisk ikke det optimale klima til udførelse af omfugning af mur, fordi er det for varmt og tørt i luften og evt. solen bager ind på en nylagt mørtel fuge, kan man risikere at mørtelen tørrer for hurtigt op, og derfor “slipper” murstenen og så er muren ikke tæt længere, og næste gang, det regner ind på muren, kan der trænge vand ind, og ved næste hårde frost, vil vandet udvidde sig og den nylagte mørtel fuge vil springe ud og så skal i gang med en omfugning af mur igen. De mest ideelle vejrforhold er, at man skal have sin omfugning af mur, når der er almindelig fugt i luften og ikke for varmt, det tillader at mørtelen kan arbejde og stille og roligt tørre, hvilket også gør fugen stærk og tæt.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.