Fugefræsning

Når fugefræsning er godt i gang er det en rigtig god idé ikke at befinde sig inde i ejendommen, da dette kan give store støj gener. Ved reparation af murfuger på større facader, foretages fugefræsning i flere etaper, f.eks først fugefræsning, så fugning, og det kan give nogle timers stilhed, når selve omfugningen finder sted, inden et evt. stillads, skal rykkes hen til næste etape, og fugefræsning begynder igen, og så fremdeles.

Fugefræsning – og omfugning øger dit hus´ værdi alene på det flotte ydre bagefter.

Når vore arbejdsmænd først er gået i gang med en fugefræsning af dine murfuger, er du meget nærmere er rigtig flot facade, og en forøgelse af

Fugefræsning og omfugning

Fugefræsning – er sikkert en god ide, at få udført, hvis skorstenen trænger, så gør resten af huset sikkert også.

husets værdi. Der er mange ekstra penge at hente, hvis man sørger for alle ejendommens ydervægges fuger ser nye og ens ud, selv efter en fugefræsning og efterfølgende omfugning, vil du kunne hente et betydeligt overskud i en salgssituation. Hvis du ikke vil nøjes med fugefræsning og omfugning, men også har et etanit tag, der trænger til en forskønnelses kur, så kan fugefraes.dk også hjælpe med at højtryksspule taget, og efterfølgende grunde og male det to gange, så hele ejendommen, vil fremstå i perfekt stand, efter fugefræsning omfugning og næsten nyt tag igen. Når dit hus har gennemgået en fugefræsning og efterfølgende omfugning, og hvis du så også har fået malet dit bølge etanit tag, så vil dit hus fremstå som næsten nyt, og det giver en helt klar fordel, hvis du gerne vil sælge og få så meget ud af hus salget som overhovedet muligt.

Fugefræsning – Kan jeg få repareret andet når håndværkerne er i gang ?

Fugefraes.dk har kun meget erfarne håndværkere, som har langvarig erfaring indenfor omfugning af murværk og selvfølgelig fugefræsning. Håndværkerne hos os har også erfaring indenfor andre grene af murerfaget og selvfølgelig: fugefræsning og afsyring af murstens murværk. Fugefræsning og omfugning udført af os er en win win for dig, vi har også markedets bedste pris. Ring og lad os få en snak om din ejendoms muligheder, for at komme til at fremstå med en renoveret og meget flottere facade, med ens og jævne friske fuger efter endt omfugning.

Fugefræsning – Forurener det at få udkradset og omfuget murfuger ?

Når du skal have fugefræsning og efterfølgende omfugning af dit hus, så skal du tænke på, at det godt kan støve en hel del under selve fugefræsningen, men vi gør naturligvis vores yderste, for at begrænse støv, ved at forvande murværket inden vi går i gang, det reducerer forstøvningen af den gamle mørtel en hel del. Samtidig skal det også siges, at vores fugefræsnings maskiner er tilsluttet nogle kraftige special støvsugere, der opsamler helt op til 85 % af den udkradsede mørtel. Og når omfugningen er overstået, så vasker vi murværket ned inden vi afsyrer muren første gang. Det kan grise lidt med fugefræsning, men forurening er der slet ikke tale om.

Ring for tilbud på fugefræsning og efterfølgende flot omfugning af dine murfuger.

Tlf: 22 51 30 96 – få et gratis og helt uforpligtende tilbud på reparation af murfuger.

Fugefræsning – Hvad gør man, når mørtel fugen er udkradset ?

Når mørtelen er udkradset efter endt fugefræsning om du vil, så bliver hele murens udkradsede murfuger højtryks spulet og rengjort for resterende mørtel støv. Og inden selve omfugning begynder, skal murværket også for vandes, det gør man for at den nye murfuge skal sætte sig bedre fast i mureværkets resterende mørtel der ligger inde i muren. Fugefræsning og en total omfugning samt eftersyn af en almindelig murstens ejendom, tager typisk et sted mellem 7 – 10 arbejdsdage, vel at mærke hvis der ikke opstår uforudsete problemer under fugefræsningen. Skal vi komme og give din ejendom et uforpligtende eftersyn, og tjekke om murfugen er moden for en fugefræsning og derefter i lægning af nye murfuger. Ring og lad os give et tilbud på omfugning med tilhørende fugefræsning. Vores tlf. nr er: 22 51 30 96. Ring hele ugen, vi tager i mod besked også i weekenden, så kan vi aftale et møde, i normal arbejdstid, eller, når du kommer hjem fra arbejde, eller på din fridag.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.