Omfugning af hus er tilrådeligt, når husets alder er omkring de 30 – 40 år eller hvis mørtel fugen begynder at smuldre og dermed ikke holder på murstenene. Når man ser det begyndende problem med at der drysser puds fra murfugen, er det en god ide at ringe til en fagmand, der kan komme forbi din ejendom, og tage et indgående kig på murværkets tilstand, og han kan fortælle dig, om det er tid til omfugning af hus, inden der vil være drysset så meget ud af den gamle murfuge, så murstenene vil blive løse og derved bliver muren meget ustabil, og der vil være fare for at muren simpelthen kollapser, og kommer muren først i denne tilstand, er der stor mulighed for at muren skal ommures og det vil blive meget mere bekosteligt end hvis du kan nøjes med omfugning af hus.

Hvordan kan man se at murfugen skal udfræses og omfuges ?

Omfugning af husfacade

Omfugning af hus er nødvendigt, hvis mørtel fugen er porøs og begynder at “slippe” murstenene. Ring for tilbud på: 22 51 30 96

Du kan med en finger kradse lidt i murfugens overflade og føles den porøs og puds løsner sig er der stor sandsynlighed for at det

er tid til omfugning af hus. Men inden du foretager dig videre, kan du ringe til os på tlf.: 22 51 30 96 og få en snak med os om dit begyndende problem med murfugerne og om du gerne vil have os til at komme ud til din adresse og se hvor slemt det står til med murstens facaden og vi kan give dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus eller bare, hvis det kun er en reparation af murfugen der skal til at gøre muren stabil og stærk igen.

Skal jeg have reparation af murfugen eller total omfugning af hus ?

Du skal vide at når man reparerer en murfuge, så vil du kunne se en forskel i murfugens farve, da det er stort set umuligt at ramme den samme nuance når der skal blandes ny mørtel til omfugning af hus de beskadigede murfuger.

Behøver jeg være hjemme under omfugning af hus ?

Når du har fået tilbuddet på omfugning af dit hus, og vi har aftalt, hvordan murfugen skal være i forhold til udseende, nuance, form ect.  modtager du en bekræftelse fra os, og vi skal bare have adgang til strøm og vand. Når disse ting er i orden, kan du trygt tage på arbejde, og vi vil gå i gang på aftalt tidspunkt med omfugning af hus. Så du behøver at være hjemme når vi er gået i gang med omfugning af hus,- nej det behøver du ikke, da vi ikke skal indenfor i dit hus.

Hvordan beskyttes vinduer o.a. under omfugning af hus ?

Vi dækker alle vinduer af inden selve omfugning af hus begynder, det gøres med kraftig mat plastik, som opsættes med stærk tape, hvis ikke andet er aftalt, dog med det forbehold, at er der gammel maling på vinduesrammerne, som er begyndt at skalle af, så kan man risikere at denne maling følger med af efter endt omfugning af hus. Men det vil også være en rigtig god ide, at man “shiner” sine vinduesrammer op med en ny omgang maling, det fuldender jo også resultatet, og du vil opleve “et helt nyt” hus, det er klart noget man skal have med i sine overvejelser, når man nu alligevel skal have en flot ny facade som omfugning af hus giver.

Kan jeg få økonomisk hjælp til omfugning af hus ?

Du kan få betydelig økonomisk hjælp til omfugning af hus. Ring til os og hør hvordan. Tlf.: 22 51 30 74

Du kan få betydelig økonomisk hjælp til omfugning af hus. Ring til os og hør hvordan. Tlf.: 22 51 30 96

Du kan få økonomisk hjælp til omfugning af hus,- da regeringen har bestemt at også i hele 2014 kan hver husstand få del i håndværkerfradraget. Tryk på den grønne knap herunder, og læs inde på SKAT´s hjemmeside, hvordan du kan få økonomisk hjælp til en tiltrængt omfugning af hus. Det er et betydeligt beløb, man kan hente pr. beboer over 18 år i hustanden. Det er meget nemt at få del i håndværkerfradraget, og så er du også med til at fremme beskæftigelsen, indenfor byggefaget, så det er med til at sætte “hjulene” i gang. Samtidigt med at dine facader fremstår meget flot efter omfugning af hus.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.