Ring til os og få et godt tilbud på omfugning af dine murstens facader. Tlf. 22 51 30 96

Tilbud på omfugning – af dine murstens facader Ring og få en god snak omkring omfugning af murfuger. Tlf. 22 51 30 96

 

Tilbud på omfugning

Se vores pris tilbud på omfugning herunder – kvaliteten er helt i top!

Vores pris tilbud på omfugning ligger fra:

400,- kr. pr. m2 ex. moms.

  • Prisen herover er for reelle kvadratmeter murfuger, der skal omfuges.
  • Ved besigtigelsen afgøres det om der skal opstilles stillads.

Tilbud på omfugning – Vi er markedets billigste !

Ring på 22 51 30 96 og aftal et uforpligtende møde.

Vi kører over alt på Sjælland og længere alt efter opgavens størrelse. Vore håndværkere har mange års erfaring med omfugning, og når der er aftalt et tidspunkt på hvornår omfugningen skal være færdig, så holder tiden, dog forudsat der ikke kommer uforudsete hindringer. Få tilbud på omfugning nu, så vi kan tilrettelægge omfugning af netop deres ejendom. Så giver du kaffen giver vi tilbud på omfugning, efter et uforpligtende møde af en af vore konsulenter.

Tilbud på omfugning – Du kan få del i håndværkerfradraget !

Omfugning af murfuger er omfattet af håndværkerfradragsordningen, så også med et håndværkerfradrag vil du ikke bare få omfugningen billigere, men du vil også få meget mere for pengene, og kvaliteten er stadig i top og vore håndværkere sætter en stor ære i at de bliver færdige til tiden. Hvis du ringer allerede i dag, og aftaler en besigtigelse, så kommer vi forbi og udregner et rigtigt godt tilbud på omfugning, Fugefræs.dk er effektive og helt sikkert de billigste med tilbud på omfugning. Når vi først går i gang med omfugningen, så går det rimeligt hurtigt, og når vi er færdige, sørger vi for at rydde pænt op efter os, så du rigtigt kan nyde resultatet.

Lad os starte med en god snak om tilbud på omfugning af murværket.

Omfugning af murværk er omfattet af håndværkerordningen, og det gode ved dette ér at det meste af beløbet er arbejdstid, og arbejdstid er fradragsberettiget jvf. håndværkfradragsordningen. Ønsker du at vide mere om håndværker ordningen, kan du trykke på den lysegrønne knap “håndværkerfradrag” herunder!

Eller tryk på “kontakt os for tilbud”

Herefter vil du blive kontaktet indenfor normal åbningstid af en af vore konsulenter, så vil være dig behjælpelig med: tilbud på omfugning eller bare gode råd omkring udfræsning af gamle murfuger – omfugning – mørtel – opretning af sætnings skader ect.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.