Murfuger

Fugefraes.dk ApS

Murfuger

Murfuger – Ring: 22 51 30 96 og hør nærmere om hvad, vi kan gøre for din ejendom.

Få et gratis tilbud på omfugning af murfuger på din ejendom. Vi har markedets bedste priser, kvalitet i top.

Murfuger - udkradsning af murfuger og omfugning

Nye murfuger – Her er lagt nye murfuger. Omfugning af denne gavl er lige foretaget, og den nye murfuge, skal nu bare sidde og hærde op, og i takt med at denne kalk mørtel fuge tørrer langsomt og hærder op, så bliver den gradvist lysere og gavlen her vil frem stå rigtigt flot og se helt ny ud. Har du en murstensfacade der skal shines op, så ring til os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dit hus´facade. Tlf: 22 51 30 96

Vi er et firma med ekspertise i reparation af murfuger. Vi har 10 års erfaring i renovering af facader, vi er specialister i reparation af gamle murfuger.
Din ejendom bliver meget pænere, og vil fremstå flot og se nyere ud. Et sundt flot murværk øger ejendommens værdi ganske enkelt!

Kontakt os for besigtigelse, og uforpligtende tilbud på omfugning af dine murfuger.

Når murfuger har siddet i meget lang tid, vil vind og vejr gøre sit til, at mørtel fuger bliver slidte, og dermed begynder at smuldre, det medfører at dine mursten bliver løse, og gør man ikke noget ved problemet, kan muren i værste fald kollapse. Så ser du dine murfuger begynder at drysse, er det en god idé at tage kontakt til os, så vi kan komme og give et ganske uforpligtende tilbud på omfugning af din murstensvæg. Din ejendoms ydermure er de mest udsatte, og her skal der handles, jo før du får sat reparation af murfuger på huset i gang, jo bedre vil det være – også for økonomien på ejendommen. Og går du med tanker om at sætte din murstens ejendom til salg, så er her mange penge at spare, og dermed også tjene. Når dit hus har gennemgået en omfugning, og dine murfuger står som helt friske og muren er blevet rengjort, så vil du straks opleve, at en murstens væg med renoverede murfuger, sælger ejendommen bedre. Vi har 10 års erfaring i fuger.

Vi tager alle størrelser for omfugning,- både for private parceller, ejerforeninger og offentlige institutioner.

Ring: 22 51 30 96 og hør nærmere om hvad, vi kan gøre for din ejendoms murfuger.

Murfuger – Hvad skal man gøre, hvis mørtel fugen smuldrer ?

Murfuger som vi kender dem op til i dag, har en levetid på omtrent 40 – 50 år inden murfugerne begynder at smuldre. Når murfuger smuldrer, begynder en proces, der over tid vil svække murværkets evne til at modstå vind og vejr, og en utæt facade, vil give skadedyr mulighed for at trænge ind i murværket, og gør man ikke noget ved det, så svækkes facadens murfuger og muren kan i værste tilfælde kollapse. Og en utæt mur der kan lade vand og fugt trænge ind kan om vinteren give frostsprængninger i murfuger og på murstenene. Er du i tvivl om dit murværk trænger til reparation af murfuger, skal du bare tage telefonen og give os et ring på 22 51 30 96 og vi kommer overalt på Sjælland og giver gratis og helt uforpligtende tilbud på omfugning af facader – skal vi hjælpe dig med dine murfuger ? Vi har markedets bedste priser og benytter det nyeste teknikker indenfor udkradsning af murfuger og i lægning af nye murfuger.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.