Fugning af murstens facade

Fugning af murstens facade. Få et godt tilbud på omfugning – Ring på 22 51 30 96

Fugning af murstens facade

Fugning af murstens facade i en ejendom skal man regne med skal udføres en gang hver 30. år – eller fugning af murstens facde, skal udføres lige så snart, og hvis mørtlen i murfugen begynder at smuldre. Det er meget vigtigt, at murstenene ligger fast og stabilt på mørtlen, så man herved undgår at murstenene løsner sig, og i værste fald river sig løse og falder ud, som på sigt resulterer i at muren kollapser. Det er aldrig en god idé at spare på den konto, som hedder fugning af murstens facade, fordi det skal gøres, og en veludført fugning af murstens facaden / murværket holder længe og den skal som regel kun udføres én gang i ens levetid.

Fugning af murstens facade – Kan jeg være sikker på gode håndværkere ?

Hos Fugefræs.dk har vi kun erfarne håndværkere med mange års erfaring indenfor fugning af murstens facader, da vi ved hvor vigtigt det er at en fugning af murvaerket udføres korrekt første gang!

Ring og få en uforpligtende snak om din opgaves omfang af fugning af murstens facade.

Tlf.: 22 51 30 96

Fugning af murstens facade – Vi går også i højden med stilladser !

Når man er i gang med fugning af murvaerket, så larmer og støver det en del, men vi benytter special værktøj som opsamler størstedelen af støvet og hvis opgaven kræver stillads, så bliver stilladset dækket af et klæde, som opfanger dét støv som måske ikke blev suget op af maskinerne, og dette klæde har også en lyddæmpende effekt. Fugning af murstens facaden er også med til at, når arbejdet er færdigt, så fremstår muren så godt som ny,- vi afsyrer muren efter fugning. Når fugning af murvaerket er færdig, afsyrer vi 2 gange med saltsyre. Så resultatet efter fugning af murvaerket / facaden altid, vil se rigtigt flot ud.

Fugning af murstens facade – Er det en dyr sag ?

Fugefræs.dk tilbyder markedets bedste priser tryk på knappen tilbud her under og se vores priseksempel. Vi kører hovedsagligt over alt på Sjælland men kommer også over broen alt efter opgavens omfang. Så har du behov for at få udført fugning af murstens facade, skal du ikke vente med at kontakte os, vi giver altid gratis og uforpligtende tilbud på fugning af murstens facade.

Ring på: 22 51 30 96

Fugning af murstens facade – Hvor længe holder murfugen efter omfugning ?

Når du har fået udkradset dine gamle mørtel fuger, og hele murværket er blevet gennemgået af vore kompetente murer, så kan de begynde at lægge den nye mørtel fuge ind i ejendommens facade. Vi benytter det sidst nye teknologi indenfor omfugning, vi skyder den nye mørtel fuge ind ved hjælpe af nogle helt specielle fugepistoler, der presser eller rettere komprimerer fugen så den får godt fat i den gamle mørtel inde i murværket, og når den så hærder op, så vil du efter fugning af murstens facaden ikke skulle tænke på dine nye murfuger resten af livet, fordi en veludført fugning af murstens facade, vil ikke skulle kræve opmærksomhed, i op til 100 år og det skyldes at vi vore dage er blevet meget bedre til at lave fugning af murstens facade. Er dine murværks facader ved at smuldre ? Så er her en god mulighed for at få en professionel fugning af murstens facader udført til markedets bedste pris. Ring for yderligere info på 22 51 30 96

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.