Pris på omfugning

Der er mange spørgsmål når der tænkes på en omfugning af murværket, og det varierer alt efter hvor stor en murstens facade, hvis gamle mørtel murfuge skal fræses ud, og efterfølgende have lagt en ny murfuge ind. FugeFraes.dk har markedets bedste pris på omfugning. Først fræses den gamle murfuge ud, så spules de fræsede murfuger rene for løst mørtel støv. Herefter er det omfugning med håndkraft. Læs herunder, hvad du får for vores kvadratmeter pris.

  • Fugefræsning af gamle mørtel fuger.
  • Fjernelse af gammelt fugestøv, der først spules ud af den nyligt udfræsede murfuge.
  • Bortkørsel af byggeaffald i forbindelse med omfugningen
  • Omfugning.
  • Afsyring.
  • Og vi rydder pænt op efter os, så du rigtig kan nyde din ejendoms nye facade.

Pris på omfugning – Kan den variere meget ?

Pris på omfugning er hos os på fugefraes.dk pt. pr. kvadratmeter ligger fra 400,- kr. ex. moms. Det er vores kvadratmeter pris på omfugning. FugeFraes.dk er markedets billigste, når vi snakker pris på omfugning! Omfugning af murværk – reparation af murfuger – fugefræsning generelt. Tag bare vores pris på omfugning og sammenlign med andre der tilbyder at udføre samme opgave. Skal du have anden mørtel, f.eks kalkmørtel, vil prisen stige lidt pr. m2  Men igen det handler om at, kvaliteten er høj og både du som kunde og vi som tilbyder at udføre opgaven,- begge er tilfredse med den pris på omfugning, der er afgivet. Resultatet er altid i top, når fugefraes.dk har stået for opgaven på din ejendom.

Pris på omfugning – Kan jeg regne med at den holder ?

Pris på omfugning

Pris på omfugning – Få uforpligtende – tilbud på omfugning Tlf.: 22 51 30 96

Når du har fået vores pris på omfugning at vide i dit tilbud, er du sikret mod at denne ændrer sig for det aftalte arbejde,- medmindre vi først aftaler ændringer i prisen, så kan være følge af at der under udfræsningen kan være dukket skjulte fejl og eller kritiske skader og mangler op. Du er sikker på at vore håndværkere ikke bare går i gang med ekstra udbedringer for så bagefter at præsentere dig for en forhøjet pris på omfugning. Vi sætter gennemskuelighed og seriøs kommunikation i højsædet, så du altid som kunde hos FugeFraes.dk er sidste beslutningstager i alle eventuelle nye opståede problemstillinger, selvfølgelig med kyndige råd og vejledning fra vore konsulenter og håndværkere på stedet. Så når du tænker: Hvad bliver min pris på omfugning ? – så vil du altid være rigtigt godt informeret via os på FugeFraes.dk ingen grimme overraskelser. En komplet omfugning af murværket, får din ejendom til at se meget mere indbydende ud, og murværket i din murstens facade, er nu også blevet tæt, og vil sikkert stå stærkt i de næste 30 – 50 år alt efter hvor meget vind og vejr kan “ruske” i murens mørtel murfuger. Så hvis det er ved at være tid, at få skiftet dine murfuger i murstens facaden, skal du ikke vente for længe med at få gjort noget ved det, fordi hvis først mørtel fugen er begyndt at smuldre, så er det et spørgsmål om tid, inden vejr og vind får rigtigt fat i muren, og du kan risikere at større sektioner kan kollapse, og så kan det blive en meget bekostelig affære, at få rettet hele murstens facade op igen.

Pris på omfugning – Hvordan får jeg den helt rigtige pris ?

Få en helt gratis og uforpligtende snak med os, ring på 22 51 30 96 og aftal en dag hvor vi kommer ud til dig, og kigger på din murstens facade, og evt. giver dig en ganske fornuftigt og igen uforpligtende pris på omfugning. Er vores pris på omfugning interessant for dig, så kommer vi igen og laver en helt nøjagtig opmåling af den / de murstens facader hvis murfuger skal udfræses og omfuges. Som udgangs punkt er vores kvm pris på omfugning fra: 400,00 kr. ex. moms. Denne pris er med den mest almindelige mørtel. Vores pris på omfugning er absolut konkurrence dygtig. Har du specielle ønsker vedr. mørtel,- ring og hør hvad vi kan gøre for dig og din ejendom, eller tryk på knappen herunder: “Kontakt os” og lige så snart vi har din henvendelse, kontakter vi dig hurtigst muligt førstkommende hverdag efter din henvendelse er afsendt til os, og så finder vi også en rigtig god pris på omfugning til dig.

Pris på omfugning – Tal med os og få markedets bedste priser !

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.