Omfugning af murværk

Når dine murfuger har været under kyndige hænder af vore dygtige håndværkere, vil din ejendom fremstå meget flottere og dermed vil den også stige i værdi, hvis du skulle gå rundt med salgstanker. Vi har mange års erfaring indenfor omfugning af murværk og fugefræsning af murfuger. Og vi er også de billigste på markedet. Ring og lad os i samarbejde med dig udarbejde et godt tilbud på fugefræsning og omfugning af murværk. Vi er altid klar ved telefonen.

Omfugning af murvaerk

Omfugning af murværk – er her bydende nødvendigt, mørtlen er tørret helt ud og er begyndt at drysser ud af murværket. Ser dine murfuger sådan ud, skal du nok have en omfugning af murværk.

 

Omfugning af murværk – Hvordan kommer jeg i gang ?

Ring på: 22 51 30 96

Først – få en snak med en af vore konsulenter og modtag uforpligtende tilbud på omfugning af murværk
Som man kan se på dette billede, er det meget nødvendigt at få foretaget udfræsning og omfugning af murværk altså murfugerne og dernæst en omfugning, så muren igen bliver fast, så murstenene ikke sidder løse og dermed kan være med til at dele af murværket falder sammen. Når omfugning af murværk er foretaget, vil vi afsyre murværket, så det fremstår pænt og rent, og så vil facaden også se meget yngre ud, og dermed vil ejendommens umiddelbare værdi også stige.

Omfugning af murværk – Hvornår ved jeg det er nødvendigt ?

Du behøver absolut ikke vente med at kontakte os på Fugefræs.dk før dit murværk ser ud som på dette billede, for jo mere dine mørtel fuger smuldrer, des større operation kræver det at få din facade til at se fin og pæn ud igen.
Fugefræs.dk har markedets billigste priser på udfræsning af murfuger og omfugning.
Ring for gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af murværk.
Tlf: 22 51 30 96 – Fugefræs.dk bor på Ålekistevej 16 i Vanløse, og skulle du få lyst til at tale med os inde på kontoret, er du velkommen til at kigge forbi, så giver vi kaffen, hvis du stiller spørgsmål omkring omfugning af murværk og evt. gerne vil have tilbud på nye flotte murfuger.

Omfugning af murværk – Er du i tvivl, så tal med os, vi ved besked mht omfugning !

Selv om dine mørtelfuger ser pæne ud, så kan det godt snyde øjnene der ser, fordi en mørtelfuge kan sagtens være tilsyneladende hård på ydersiden, men det kan være at det kun er de 2 yderste millimeter, og prikker du med en skruetrækker, kan du risikere at den ryger lige durch igennem og helt ind i muren, og så er det bare om at reagere, fordi hvis du ikke for foretaget en omfugning af murværk her og helst med det samme, så kan murværket uden nogen forvarsel kollapse, og så kan det blive rigtigt dyrt, så er du i tvivl om dit hus trænger til omfugning af murværk, ring til os og tal med en konsulent, og han kommer ud til dig og kigger på dine murfuger, og hvis han skønner, at du bør have en omfugning af murværk, så giver vi et gratis og helt uforpligtende tilbud på omfugning af murværk.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.