Omfugning af murfuger

Det er aldrig en god idé at spare på kontoen; omfugning af murfuger, fordi det skal gøres, og en veludført omgang omfugning af murfuger / murværket holder længe og den skal som regel kun udføres én gang i ens levetid.

Hos Fugefræs.dk har vi kun erfarne håndværkere som har mange års erfaring eller der over, da vi ved hvor vigtigt det er at en fugning af mursten udføres korrekt første gang!

Omfugning af murfuger

Omfugning af murfuger giver facaden nyt liv, og derved fremstår den som helt ny og muren er igen fast og stabil. Ring for uforpligtende tilbud på: 22 51 30 96

 

Ring og få en uforpligtende snak om din opgaves omfang af omfugning af murfuger.
Tlf.: 22 51 30 96

Omfugning af murfuger – giver kortvarige gener under udkradsning af murfugen.

Når man er i gang med omfugning af murfuger, så larmer og støver det en del, men vi benytter special værktøj som opsamler støvet og hvis opgaven kræver stillads, så bliver stilladset dækket af et klæde, som opfanger dét støv som måske ikke blev suget op af maskinerne, og dette klæde har også en lyddæmpende effekt. Omfugning af murfuger er også med til at, når arbejdet er færdigt, så fremstår muren / facade så godt som ny,- vi afsyrer muren efter omfugning. Når omfugning af murfuger er færdig, afsyrer vi 2 gange med saltsyre. Så resultatet efter en omfugning af murfuger altid, vil se rigtigt flot ud.

Omfugning af murfuger – Du behøver ikke vente på at prisen falder !

Fugefræs.dk tilbyder markedets bedste priser bare tryk på tilbud og se vores priseksempel. Vi kører hovedsagligt over alt på Sjælland men kommer også over broen alt efter opgavens omfang. Så har du behov for at få udført en omfugning af murfuger, skal du ikke vente med at kontakte os, vi giver altid gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af murfuger.

Ring på: 22 51 30 96 – For aftale om et uforpligtende møde hos dig.

Omfugning af murfuger – Det er en god investering !

Når din ejendom har været igennem en total omfugning, kan du helt sikkert også får meget mere for den i en salgssituation, hvis du går med salgstanker. Når dine murstens facader står færdige efter udfræsning og efterfølgende omfugning, så er dine mure nu også blevet forstærket betydeligt, og ejendommen vil bestå mange mange år frem i tiden. Vi på Fugefraes.dk sidder klar til at hjælpe dig med at forskønne din ejendom, eller bare hvis du har behov for et godt råd omkring omfugning af murfuger

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.