Reparation af murfuger

reparation af murfuger omfugning

Reparation af murfuger – Her er fugefraes.dk i gang med en total omfugning af en facade. Trænger dit hus til en Reparation af murfuger ? Ring for tilbud på tlf.: 22 51 30 96. Vi er eksperter i udkradsning og ilægning af nye mørtelfuger.

Inden murværkets fuger får de nye mørtelfuger lagt ind, bliver murværket forvandet. Så er vi klar til at lægge den nye mørtel murfuge,
dette gøres ved håndkraft, da det er vigtigt at fugen bliver komprimeret, så der ikke opstår lufthuller bag den nye fuge. Når alle facader er fuget færdig, bliver de afsyret 1 til 2 gange, så facaderne står pæne og rene. Omfugning af gamle slidte mørtel fuger er godt for dit murværk. Hvis du ikke er helt sikker på om: reparation af murfuger er nødvendig, kan du altid ringe til os. Så sender vi en konsulent ud, og kigger murværkets murfuger efter, og evt. allerede her, kan du få et priseksempel / tilbud på, hvor meget du skal regne med at skulle ofre på reparation af murfuger,- så ejendommen igen fremstår ny og flot, og dermed også en meget bedre værdi, hvis du skulle gå med salgstanker. Med nye friske mørtel fuger eller murfuger efter en veloverstået reparation af murfuger/omfugning, vil din ejendom blive mere værd. Se herunder: reparation af murfuger.Vi giver tilbud på reparation af murfuger der holder, og vi bliver færdige til tiden! Med fugefræs.dk vil du opleve at din ejendom får nyt liv, og den vil også se yngre ud, og dermed øge sin værdi! Få pænere mørtel fuger, og en flottere facade med fugefræs.dk

Få tilbud på reparation af murfuger – udfræsning af mørtelfuger. Tlf. 22 51 30 96

Reparation af murfuger – Kvalitet behøver ikke være dyrt !

Vi sørger for at din ejendom bliver grundigt efterset i murværket, inden selve reparation af murfuger / omfugningen begynder, så her er muligheden for at udbedre eventuelle andre graverende slitager, som kræver din opmærksomhed. Lad Fugefræs.dk stå for reparation af murfuger på din ejendom.
Ring: 22 51 30 96 og hør nærmere om hvad, vi kan gøre for din ejendom med reparation af murfuger.

Reparation af murfuger – Kan jeg være sikker på kvalitet ?

Vi garanterer at din ejendom vil blive meget pænere efter en reparation af murfuger – Du er sikret at vore håndværkere der skal forskønne din ejendoms facade,- har meget stor erfaring i reparation af murfuger – altså mange års erfaring og altid opdateret med de nyeste teknikker indenfor omfugning og reparation af murfuger. Vi sidder altid klar ved tlf. hvis du skulle have spørgsmål vedr. reparation af murfuger. Ring endelig og få svar på dine spørgsmål, eller hvis nødvendigt, aftal en tid og fugefræs.dk sender en mand ud og får kigget din facade efter og ud fra hvad der evt. skal laves – kan du få et gratis pristilbud på reparation af murfuger. Så skal du have en omfugning af huset, så tal med os og få et rigtigt godt tilbud på reparation af murfuger eller som man også kan sige det: tilbud på udkradsning af mørtel fuger og omfugning.

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.