Reparation af murværk

…sætter man ikke ind med en reparation af murværk, så kan du risikere at murfugen næsten forsvinder helt, og så bliver dit hus murværk ustabilt, og der er fare for at murværket kollapser, og forsømmer man helt, at vedligeholde sit murværk, så kan muren vælte i forbindelse med en kraftig storm, og her kan der jo ske meget større skade på ens hus og så bliver regningen også herefter. Men der er heldigvis langt mellem mennesker, der fuldstændigt overser eller helt ignorerer murværkets nødråb. Vi på fugefraes.dk kommer gerne ud og snakker reparation af murværk og giver gratis og helt uforpligtende tilbud på omfugning af husets murværk. Vores priser er også nogle af de bedste, fordi vi har langvarig erfaring indenfor murværk, omfugning og afgivelse af tilbud på omfugning, eller om nødvendigt genopretning af murværk inden en eventuel omfugning af murværket.

reparation af murværk

Reparation af murværk er her godt i gang. Murværket har sat sig, fordi et gammelt i-jern inde i murværket har givet efter. Derfor skal i-jernet skiftes og muren opmures igen.

Som udgangspunkt er vores kvm. pris for udfræsning og omfugning 400,00 kr. + moms – Der kommer også lidt ekstra på i form af: evt. stillads samt håndtering af bortskaffelse af byggeaffald, men det er minimalt hvad det beløber sig til.
Du skal huske at også i hele 2014 kan du få tilskud af staten til udførelse af forskelligt håndværker arbejder i privaten. Tryk på den grønne knap nederst på siden, og se inde på SKAT´s hjemmeside, hvordan du skal ansøge om håndværkerfradraget. Husk omfugning er mest arbejdsløn, som netop håndværkerfradraget dækker.

Inden du beslutter dig for en reparation af murværk, er det en god ide at snakke med en til to konsulenter fra hver sit firma, for at spørge ind til priser, tidshorisont osv. Det skal for god ordens skyld lige siges, at tidshorisonten kan rykke sig lidt, fordi når først mureren kommer i gang med at fræse murfugen ud, så kan der afdækkes forskellige graverende fejl og skjulte skader i murværket, og så skal han jo først gøre kunden opmærksom herom, og der skal tages forbehold, om hvor omfattende en reparation af murværk der skal udføres, og så skal man blive enige om en ny pris inden arbejdet fortsætter. Men det scenarie har vores konsulent ved første besigtigelse gjort opmærksom på, så det ikke kommer som et lyn fra en klar himmel, hvis nu der skulle være en fejl el. graverende mangel i murværket.

Som man kan se på billedet oppe på siden, er en reparation af murværk i gang, det er et i-jern der er synderen i første omgang,- det er rustet og har givet efter for presset ovenfra og derfor har murværket sat sig, og her skal man først sørge for at få udskiftet i-jernet og derefter opmuret murværket igen inden selve omfugningen inden man kan sige her har en gennemgribende reparation af murværk fundet sted!

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.