Beskyttelse af personlige oplysninger

********************************************************************************************************

FugeFraes.dk ApS CVR.nr.: 35651403 – Ålekistevej 16  2720 Vanløse DK-Danmark Tlf.: +45 22 51 30 74 e-mail: info@fugefraes.dk

********************************************************************************************************

Når du benytter dig af vores side, indsamler systemet automatisk de oplysninger, der er nødvendige for siden fungerer optimalt for dig, for at komme nemmere rundt på vores side: www.fugefraes.dk – Det sker via; at din browser efterlader en del informationer, på de sider, du er inde på. Netop disse oplysninger er anonyme, og derfor kan de ikke bruges til at identificere dig,- men udelukkende til at gøre vores side bedre, så oplevelsen kun bliver bedre for efterfølgende besøgende.

De oplysninger som vores system opfanger er f.eks:

  • din browsertype
  • din skærmopløsning
  • hvilket operativsystem du bruger
  • hvilke sider du har besøgt
  • hvor længe du har været på en given side
  • din IP-adresse (det er et nummer, der der verificerer afsendte og modtagne oplysninger på nettet)

Når du beslutter dig for at rette henvendelse til os via vores kontakformular, behøver du ikke være nervøs over, om dine kontaktoplysninger, kommer videre ud i cyberspace.

FugeFraes.dk  ApS giver IKKE dine kontaktoplysninger til trediepart, da vi anser ethvert kundeforhold som yderst fortroligt.

Alle informationerne er anonyme, og bruges udelukkende til at optimere vores sides funktionalitet.

Ønsker du at tale med en af vore medarbejdere, for evt. uddybelse af hvem vi er og hvad vi mener mht. d.o. eller vil du gerne tale med en af vore erfarne murfuge konsulenter, der kan give gode råd og vejledning vedr. udkradsning / udfraesning af mørtelfuger og efterfølgende omfugning, skal du blot trykke på nedenstående knap:

Kontakt os

Vi er ikke til stede lige nu, men læg en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.